Proeflokaal


Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' is een bijzondere horecagelegenheid in Utrecht met een rijke historie wat terug gaat naar 1876, en wat in 1914 is overgegaan naar het huidige familie bedrijf.

 

Hier kan je rustig genieten tijdens een goed gesprek van de mooiste producten op het gebied van drank. Bijzondere inheemse en wereldwijde distillaten, speciaal bieren en eigen producten zoals de Kruidenbitter (‘De Baliekluiver’), Jenevers (‘Een lekker Slokkie van ’t Jochie), Roomcocktail (‘Het Fluwelen Handvat) & diverse likeuren.

Voor de externe producten hanteren wij geen vast assortiment maar gaan stad en land af om verrassende producten te zoeken voor u en willen u hiermee verrassen.

 

'De Zes Vaatjes' kent een besloten karakter waar aangebeld dient te worden om naar binnen te kunnen, eenmaal binnen waan je je in een echte verborgen schat van Utrecht. Dit besloten karakter is ontstaan door het beleid zo te handhaven om echte genieters binnen te hebben.

Het proeflokaal leent zich uitstekend voor besloten recepties, borrels en proeverijen (denk aan wijnproeverijen, whiskyproeverijen, bierproeverijen etc.).

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u hier contact op nemen, waar wij uw wensen op maat zullen verzorgen.

 

Proeverijen worden bij ons in het proeflokaal verzorgt door Guillaume Coret van

Guillaume’s Fijn-Proeverij (www.fijn-proeverij.nl)

 

Wij schenken uitsluitend aan de leeftijd vanaf 18 jaar.

Openingstijden De Zes Vaatjes proeflokaal

Openingstijden:

Momenteel is het proeflokaal gesloten.

 

zondag: gesloten (op afspraak)

maandag: gesloten (op afspraak)

dinsdag: gesloten (op afspraak)

woensdag: 21:00 t/m 01:00

donderdag: 21:00 t/m 01:00

vrijdag: 21:00 t/m 01:00

zaterdag: gesloten (op afspraak)

 

(Wilt u zeker weten of we open zijn bel dan met 030-2318990)

 

Yvonne Jaspers en Harry Piekema op bezoek bij De Zes Vaatjes

Tijdens het zomerprogramma van "Ik neem je mee" nam Yvonne Jaspers Harry Piekema mee door zijn geliefde stad Utrecht. Ook wilde hij de dag afsluiten bij Proeflokaal De Zes Vaatjes waar hij vele uren heeft doorgebracht in zijn studententijd om te genieten van de lekkerste dranken.